Системи електричного опалення

Дата публікації: 13.12.2022

22 грудня відбудеться вебінар про особливості роботи систем електричного опалення для представників ОСББ та місцевих громадських організаційу рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розкаже про вибір системи опалення за критеріями ефективності та доцільності використання для споживача, вимоги нормативів до електричних систем опалення, особливості їхньої роботи. Також учасники дізнаються про те, як підвищити ефективність роботи опалювальних електроприладів, які з них краще не використовувати. А на завершення заходу присутні зможуть поставити запитання та отримати на них експертні відповіді.

Спікер розповість, як зменшити витрати ресурсів під час експлуатації котелень, ознайомить учасників з роботою системи централізованого теплопостачання в умовах пошкодження системи електропостачання. Також присутні дізнаються, як споживач визначає кількість теплоти, котру виробляє котельня, та як зменшити споживання теплової енергії.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/elektricne-opalennya-castina-1 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
21
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 4
Ви казали що потреба у теплоті для опалення 10 м2 близько 400 Вт відповідає лише рядовій квартирі у термомодернізованому за останніми вимогами нормативів будинку, а якщо квартира проста, без утеплення?
1
0
1 рік тому
Для забезпечення комфортних умов перебування у квартирі останнього поверху будинку без утеплення необхідна кількість підведеної теплоти становить уже не 400, а 1250 Вт, що утричі більше, ніж заявлено виробником. Крім того, пам’ятаємо, що тепловіддача приладу менша за потужність електронагрівального елемента. Тож, придбаний вами прилад матиме тепловіддачу, яка в дійсності буде у 4-5 разів меншою за необхідну.
1
0
1 рік тому
Що тоді потрібно робити? Чим індівідуальні системи опалення кращі ніж централізовані?
1
0
1 рік тому
Ваше запитання досить складне, можете ознайомитися з темою автономні й Централізовані, автономні й індивідуальні системи теплопостачання: переваги і недоліки - https://osbb-ok.org.ua/posts/centralizovani-avtonomni-i-individualni-sistemi-teplopostacannya-perevagi-i-nedoliki
0
0
1 рік тому