Стартувала грантова ініціатива «Громада – влада: діалог, довіра, дія»

Дата публікації: 01.11.2023

Добрі сусіди, з радістю повідомляємо, що ми продовжимо наше спілкування, навчання, а також сприяння посиленню громадської участі у рамках унікальної грантової ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія», яка реалізується за підтримки проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Долучайтеся, підписуйтеся на сторінки у соціальних мережах, аби знати про актуальні можливості розширення та взаємодії громадян і груп громадянського суспільства з органами місцевої влади. Беріть участь у заходах, що сприятимуть зміцненню взаємної довіри через впровадження для ОМС і громадськості освітнього, інформаційному й інституційному забезпеченню партисипативних процесів. Отримуйте експертну допомогу у розв’язанні конкретних проблем цільових територіальних громад на підконтрольних українському уряду територіях Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Миколаївської, Одеської та Харківської областей.

Протягом року найкращі фахівці ВБО «ІМР» впровадять широку інформаційно-роз’яснювальну кампанію для розвитку конструктивного діалогу та налагодження партнерства між громадою і владою.

У фокусі проєкту: медіакампанія з актуалізації цінностей, що сприятиме партисипації, освітньо-інформаційна кампанія для активізації залучення зацікавлених сторін. Проведемо тренінги для ОМС, організацій громадянського суспільства та місцевих активістів щодо типів, рівнів, форм та інструментів партисипації; організаційно-правових засад громадської участі; відносин партнерства та довіри як рушіїв всебічного розвитку громади; особливостей залучення уразливих та ізольованих груп населення тощо. Запросимо некомерційні організації взяти участь у конкурсі спільних ініціатив для вирішення проблем місцевого значення з подальшим висвітленням кращих практик та історій успіху переможців у публікаціях та відеоматеріалах. Слідкуйте за новинами про навчальні можливості та отримання інституційної й адвокаційно-консультативної підтримки у вашій громаді.

****

Реалізація ініціативи стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Інститут місцевого розвитку реалізує проєкт «Громада – влада: діалог, довіра, дія» за підтримки проекту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1783
Рейтинг
322
постів
25
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0