Субсидії не буде: відмови у призначенні 

Дата публікації: 18.11.2022

25 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та громадських організацій відбудеться вебінар «Кому відмовляють в отриманні житлової субсидії. Призначення субсидій, як виняток».

Антон Левицький, експерт проєкту, розповiсть присутнім про умови отримання житлових субсидій, підстави для відмови у їхньому призначенні, та про те, як площа житла, доходи чи їхня відсутність, впливають на призначення грошової допомоги від держави. Пiд час вебінару учасники поговорять про майновий стан як підставу для відмови у призначенні субсидії. Також учасники дізнаються про те, як отримати допомогу, якщо сім'я зробила покупку на суму понад 50 тис. грн, та інші дії, на які встановлено обмеження.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  Перевірка справ одержувачів субсидій. Хто і коли може виконувати перевірку https://osbb-ok.org.ua/posts/perevirka-sprav-oderzuvaciv-subsidii-xto-i-koli-moze-vikonuvati-perevirku

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
18
2
0
Рейтинг посту: +6
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0