Світовий досвід захисту населення під час та після війни

Дата публікації: 24.11.2022

30 листопада для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній, бізнесу, ОСББ та громадських організацій команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» проведе вебінар про міжнародний досвід захисту цивільного населення в умовах війни та у післявоєнний період.

Комунікаційна кампанія проєкту щодо відновлення житлового та громадського простору у населених пунктах, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій, під назвою «Нове життя старої домівки» передбачає поширення серед мешканців та ОМС інформації про варіанти відновлення належних умов життя.

У рамках цієї кампанії Володимир Скочко, спеціаліст з будівництва та урбаністики, д-р техн. наук, професор, та Олександр Шевченко, спеціаліст з дизайну, архітектури та просторового планування, презентують види захисних споруд цивільної оборони, ознайомлять учасників із загальними особливостями улаштування бомбосховищ. Експерти розкажуть про вимоги до інженерних систем та захисних споруд, розташованих у зоні можливого затоплення, а також про пожежну безпеку бомбосховищ. Пiд час вебінару розглянуть також міжнародну практику улаштування об'єктів цивільної оборони, стан та перспективи розвитку таких укриттів в Україні.

Реєстраційна форма: https://cutt.ly/J1w1GMt

Початок – о 10:00, підключення учасників – з 09:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
56
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0