У Краматорську знову відбулася зустріч представників ОМС та активу ОСББ

Дата публікації: 20.10.2021

Уже вдруге за цей місяць у Краматорську відбувся круглий стіл між представниками органів місцевого самоврядування та активу ОСББ. 13 жовтня представники ОСББ мали нагоду поставити запитання та отримати розгорнуті коментарі. Серед низки питань було, зокрема, нарахування за опалення місць загального користування та підвалів співвласникам квартир з автономним опаленням.

Директор ЦОК ВО «Краматорськміжрайтепломережа» Сергій Сухаренко пояснив, як обчислюється нарахування за теплопостачання. Обговорювали також і встановлення автономного опалення у квартирах. Директор КВП «Краматорська тепломережа» Григорій Безкоровайний зазначив: «Перш за все треба працювати у законодавчій площині. На даний момент облаштування автономного опалення у квартирах багатоквартирного будинку з централізованим теплопостачанням є незаконним».

Актуальним є питання початку опалювального сезону. Наразі погодні умови дозволяють його відтермінувати до кінця жовтня за умови, якщо середня добова температура протягом трьох днів не перевищить 8 оС. Проте представники підприємств теплопостачання наголосили на тому, що мережі до подачі тепла готові.

Директор КВП «Краматорський водоканал» Валентин Яковенко розповів про процес укладання договорів та встановлення лічильників на воду.

Також обговорювалася подальша робота з револьверним фондом та розглядалися можливі шляхи збільшення його фінансування.

Учасники запланували провести наступну зустріч із представниками підприємств — постачальників електроенергії.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
24
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0