У Первомайському створено Раду активних громадян

Дата публікації: 26.06.2024

20 червня у рамках ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» відбулося шосте (підсумкове) засідання робочої групи зі створення Ради активних громадян (РАГ) м. Первомайський. Учасники – представники органів місцевого самоврядування, організацій громадянського суспільства та внутрішньо переміщені особи.

Оксана Горова, регіональна координаторка з питань локальної комунікації проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія», розпочала засідання із пропозиції внесення змін до положення про РАГ. Було запропоновано виключити з положення норму про відсоткове співвідношення кандидатів від організацій громадянського суспільства та фізичних осіб. Учасники обговорили зміни та підтримали їх.

Далі розглянули кандидатури, подані на конкурсний відбір до РАГ із 27 травня по 10 червня. Із 14 осіб до конкурсу було допущено тринадцять. Одну кандидатуру відхилили через неповноту пакету документів

Погоджений перелік змін до положення про РАГ та список кандидатів передали на затвердження до Первомайської міської ради.

Формування Ради активних громадян завершено. Попереду перше засідання, яке відбудеться на початку липня, і розробка плану дій.

Запрошуємо охочих долучитися до інших зустрічей, консультацій та презентацій в рамках проєкту. Слідкуйте за новинами та використовуйте можливості партисипації у вашій громаді.

*****

Реалізація ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
YouTube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1815
Рейтинг
336
постів
35
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0