У Покровську обговорили вдосконалення програм розвитку ОСББ

Дата публікації: 17.11.2021

10 листопада у Покровську відбувся хакатон для представників місцевої влади, комунальних підприємств та ОСББ «Удосконалення програм розвитку ОСББ м. Покровськ». Метою хакатону було обговорення досвід успішної співпраці ОМС з ОСББ на прикладі Маріуполя та доопрацювання програми розвитку ОСББ м. Покровськ.

Смокова Ганна, керівниця проєктів та програм КУ «Агентство розвитку громади Покровської міської ради Донецької області», під час свого вітального виступу сказала: «Приємно бачити на цій зустрічі представників ОСББ. Ми разом повинні побудувати у Покровську такі взаємовідносини між ОСББ та ОМС, щоб ми були прикладом для інших міст України».

На зустрічі були розглянуті питання досвіду успішної співпраці ОМС з ОСББ на прикладі м. Маріуполь, програм розвитку ОСББ, започаткування бюджету участі м. Покровськ.

Учасники та учасниці отримали ряд відповідей на актуальні питання та запропонували підготувати свої пропозиції щодо їх вирішення. Зокрема, представники міської ради зазначили, що до наступної зустрічі потрібно підготувати доповнення до програми підтримки ОСББ м. Покровськ, щоб ще раз їх обговорити та внести до програми.

У грудні заплановано провести зустріч із представниками ОСББ і ОМС м. Покровськ у форматі круглого столу.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
34
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0