У Слов’янську провели круглий стіл для налагодження діалогу між ОМС та ОСББ

Дата публікації: 03.12.2021

Ольга Заруба, в. о. заступника керівника Слов'янської міської ВЦА, підкреслила, що «ОСББ — це майбутнє України». Під час заходу обговорили прийняття програми підтримки новостворених та наявних ОСББ Слов’янської громади, поточні конкурси за проєктом «Добрі сусіди – одна країна», навчальні курси з житлово-комунального управління та енергоефективності на онлайн-платформі energyschool.org.ua.

Олександр Корчма, фахівець управління економічного та інвестиційного розвитку Слов'янської МВЦА, зазначив: «Ми маємо спиратися на кращі практики програм підтримки ОСББ у містах Донецької та Луганської областей і скористатися можливостями для енергомодернізації багатоквартирних будинків за програмою «Енергодім».

Учасники запланували наступну зустріч у лютому та визначили перелік питань для подальшого вивчення та обговорення, зокрема щодо продовження розробки програми підтримки ОСББ, співфінансування з міського бюджету заходів за програмою «Енергодім» тощо.

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
18
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0