Учасникам конкурсу мініпроєктів розповіли, як вибороти гранти до 100 000 грн

Дата публікації: 28.01.2022

Нещодавно стартував конкурс мініпроєктів для представників 14 цільових міст ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», переможці якого мають можливість вибороти гранти до 100 000 грн. Як працювати із заявками та уникнути частих помилок - саме над цими питаннями 26 січня працювали потенційні учасники конкурсу разом з профільними спеціалістами проєкту, які під час презентації сфокусувалися на положеннях, тонкощах заповнення та рекомендаціях для підготовки якісної заявки, бюджету та супровідних документів з практичним розбіром та прикладами проєктів.

Руслан Тормосов, керівник проєкту, презентував конкурс, його умови та основнi вимоги, та подiлився механiзмами оцінювання заявок. Учасники мали змогу отримати вiдповiдi на запитання з перших уст, розглянути та отримати проєктні рекомендацiї, їх реалізацію та кошториси.

Валентина Кожуховська з м.Рубіжне, представниця ГО "Крапелька щастя", запитала чи може подати iнклюзивну проєктну пропозицiю вiд шкiльної громадської організації: «Чи можна подати проєкт, щоб біля школи покласти тротуарну плитку? Справа в тому, що у нас школа в місті Рубіжне, де дуже багато дітей з особливими освітніми потребами, мами привозять їх на візочках, а асфальт у нас піднявся, і це просто жахливо, їм дуже незручно». 

Анастасія Явтушенко з Бахмутської міської громади на Донеччинi цікавилася, чи можуть брати участь комітети мікрорайонів та сільські комітети, та чи є обов'язковою умовою партнерство з ОСББ або асоціацією ОСББ, якщо заявка йде вiд громадської організації.

Не брали участь у заході? Є запитання? Ви теж хочете вибороти грант, але не знаєте як це зробити?

  1. Подавайте заявки вже зараз за посиланням — додаток В, де описана основна ідея проєктної пропозиції
  2. Надайте обґрунтування, чому саме ваш проєкт має бути підтриманий.
  3. До заявки додайте підписаний уповноваженою особою та завірений печаткою супровідний лист — додатокС, — а також установчі документи.

У вас буде другий шанс — конкурс проводиться у 3 етапи. За результатами 1-го етапу ми оголосимо переможців та дамо роз’яснення щодо помилок та недоліків у проєктних заявках, які не були відібрані. Конкурсанти, чиї пропозиції не були схвалені, матимуть можливість доопрацювати їх, виправити помилки, усунути недоліки та подати їх на наступних етапах.

Умови участі у положенні

Ми із задоволенням підтримаємо 10 найкращих проєктів та покращимо громадський простір вашого міста!

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
36
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0