Учасникам конкурсу «Незламні! Активні!» розповіли, як вибороти гранти до 30 000 гривень

Дата публікації: 11.10.2022

Нещодавно стартував конкурс ініціатив для представників цільових міст проєкту «Добрі сусіди – одна країна», переможці якого мають можливість вибороти гранти у негрошовій формі до 10 000 та 30 000 грн. Як готувати заявки та уникнути частих помилок – саме над цими питаннями 7 жовтня працювали потенційні учасники конкурсу разом із представником проєкту.

Руслан Тормосов, керівник проєкту, презентував конкурс, його умови, основнi вимоги та механiзми оцінювання заявок, а учасники отримали вiдповiдi на запитання і рекомендацiї щодо розробки проєктних пропозицій. Пан Руслан також розповiв: «Це ваша ініціатива, тому подавайте свою заявку на розгляд. Головне, щоб ці ініціативи ми змогли підтримати до кінця нашого проєкту та ми мали змогу про них відзвітувати. Тому бажано все планувати максимум на початок березня 2023 р.».

Не брали участь у заході? Є запитання? Ви теж хочете вибороти грант, але не знаєте як це зробити? Підготуйте заявку за шаблоном, конкретно та реалістично опишіть основну ідею громадської ініціативи та надайте обґрунтування, чому саме ваш задум має бути підтриманий.

Читати більше про конкурс та порядок подання заявок можна у положенні: https://bit.ly/3RRfN2F. Ми із задоволенням підтримаємо до 25 найкращих. Саме час бути активними для спільних перемог!

Та не забувайте слідкувати за новинами, згодом розмістимо посилання на відеозапис семінару, презентацію, а також повідомимо про найближчі заходи.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
42
4
0
Рейтинг посту: +10
Поширити
Коментарі
Коментарі: 8
У нашого ОСББ відсутній розрахунковий рахунок в банку та планували його відкривати, чи можемо ми брати участь в конкурсі?
4
0
1 рік тому
Грантова підтримка не надається у грошовій формі, тому відсутність р/р не є бар'єром для участі в конкурсі.
4
0
1 рік тому
Просимо уточнити, чи можна подати 2 заявки від однієї організації, якщо ініціативи стосуються різних витрат на фінансування ініціативи (п. 6.6. та п. 6.3. Положення)?
4
0
1 рік тому
Щодо вашого запитання, подати можна, але ми зацікавлені у більшій кількості різних учасників.
4
0
1 рік тому
Чи можна подати заявку на ремонт (установку) вікон мешканцям громади?
4
0
1 рік тому
Така заявка буде відхилена, тому що не релевантна цілям та умовам конкурсу.
4
0
1 рік тому
Добрий день! В анкеті-заявці на участь у конкурсі "Нескорені школи" у другому полі "Назва громадської ініціативи (заходу)" неможливо внести назву ініціативи, бо параметри поля не дозволяють. У даному полі виставлені параметри: електронна адреса. А також, просимо виправити некоректні параметри другого поля або його назву, щоб інші учасники могли заповнювати відповідно. Дякуємо. Тихого дня!
0
0
1 рік тому
Добрий день! Дякуємо, що звернули увагу і написали цей коментар! Передамо колезі, який робив гугл-форму, щоб підправив.
0
0
1 рік тому