Управління ОСББ за відсутності голови правління

Дата публікації: 09.08.2022

16 серпня у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Робота правління та його голови в умовах воєнного стану. Як управляти ОСББ, коли голова правління відсутній». 

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», розглянуть практичні ситуації,  пов’язані з управлінням  об’єднанням співвласників  в умовах воєнного стану. Упродовж зустрічі учасники дізнаються, як організувати роботу, коли голова та члени правління перебувають в евакуації або з ними відсутній зв’язок, а також обговорять особливості трудових правовідносин в умовах воєнного стану.

Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/XQbxFYDnnyhDQ6k56

Початок - о 15:00, підключення учасників - з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/robota-pravlinnya-osbb-v-umovax-vojennogo-stanu-yak-buti-koli-golova-pravlinnya-vidsutnii  

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
86
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0