Увага! Стартує конкурс екологічного спрямування  “Зелена хвиля перемоги”

Дата публікації: 28.09.2022

Терміни заходу: 28.09.2022 - 22.11.2022 року.

Зараз в умовах повномасштабного вторгнення ворогів на нашу Землю потрібно зосередитися на головному – перемозі – та здобувати її на всіх можливих фронтах! Ми хочемо привернути увагу до згуртованості, добросусідства й громадянської активності через проведення самостійних та колективних екологічних заходів. Об'єднати та залучити учнівську молодь цільових областей до процесу зеленого відновлення України, що сприятиме розвитку у підростаючого покоління лідерських якостей, навичок командної роботи та взаємодопомоги, формуванню активної громадянської позиції та екологічної культури. 

Конкурс проводитиметься серед учнів закладів загальної середньої освіти (ЗЗСО), які розташовані на неокупованих територіях Дніпропетровської, Харківської, Одеської, Запорізької та Миколаївської областей, а також їхніх вчителів, батьків, сусідів та інших активних громадян – мешканців цільових міст ініціативи «Добрі сусіди – одна країна».

Як взяти участь:

  • зробити фото із саджанцями та на фоні вже посаджених дерев/кущів або змонтувати відео процесу;
  • розмістити фото і відео матеріали в соціальних мережах або прикріпити в коментарях Telegram каналу.

 Facebook:

  • у коментарях під рекламним постом хештегнути #Зеленахвиляперемоги #ДобріСусідиОднаКраїна;
  • прикріпити фото або відео з висадкою паростків;
  • написати кількість, назву саджанців та вказати чисельність задіяних учасників.

Instagram:

  • у коментарях під постом з анонсом залишити #Зеленахвиляперемоги #ДобріСусідиОднаКраїна;
  • викласти фото чи відео з висадкою дерев або надіслати нам у приватні повідомлення (direct).

Результати визначимо і опублікуємо у 3 номінаціях:

  1. Зелена перемога (фото з висадкою найбільшої кількості саджанців).
  2. Глядацькі симпатії (фотороботи, що наберуть найбільшу кількість відгуків і уподобань на наших комунікаційних каналах).
  3. Мій зелений дім (колективні фото чи відео роботи з посадкою паростків у межах прибудинкових територій, територій шкіл, дитячих садків, скверів, парків).

У якості призового фонду для забезпечення стійкості отриманих результатів організатор передбачив: брендований інструментарій, одяг для здійснення господарських робіт; тримери для трави; брендовані футболки, світшоти, кепки, жилети, медичні маски, термоси та інші елементи одягу та аксесуарів; бездротові навушники, портативні зарядні пристрої, інші мультимедійні та комунікаційні пристрої.

Деталі у положенні - https://bit.ly/3xZadDR 

Пропонуємо всім долучитися до екологічного процесу висадки саджанців, об’єднатись та здобути перемогу на зеленому фронті України! Природа подякує, а ми відзначимо кращих.

Положення про порядок проведення Конкурсу 235.59 KB

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
1303
11
0
Рейтинг посту: +24
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0