Увага! Стартує конкурс «Літній табір з розвитку громадянського лідерства»

Дата публікації: 04.11.2021

Конкурс проводиться для учнів 9-11 класів ЗЗСО з 15 цільових міст ініціативи «Добрі сусіди – одна країна», за результатами якого будуть визначені переможцями до 45 підлітків. Потрібно лише зареєструються на energyschool.org.ua та успішно розібратися в питаннях енергоефективності. А допоможуть у цьому «Абетка з основ житлово-комунального управління» та онлайн-гра «Розумний будинок». Тут ви дізнаєтеся про реальні житлово-комунальні проблеми, з якими мають справу дорослі — співвласники багатоквартирного будинку.

У програмі: проведення часу з користю, подарунки, гранти, а на десерт — поїздка на узбережжя Азовського моря у Донецькій або Запорізькій області. Давайте з нами — буде цікаво та пізнавально.

Тривалість заходів – до 1 тижня. У рамках впровадження завдання передбачено такі заходи:

‒  навчальні семінари та конференції (освітній компонент);

‒  представлення учнями досягнень своїх міст та прикладів успішних ОСББ у їхніх містах, обмін досвідом (комунікативний компонент);

‒  тематичні освітні ігри та змагання (практичний компонент);

‒  навчальні візити для ознайомлення з найкращими практиками ОСББ у цільових містах (практичний компонент).

Оцінювання учасників буде проводитися незалежно від обраного формату навчання на платформі energyschool.org.ua (шкільний чи індивідуальний).

Більше деталей у Положенні.

Oбов‘язково долучайтеся самі або реєструйте свою школу/клас на energyschool.org.ua у 2021-2022 н. р. та отримуйте незабутні враження, беріть участь у конкурсі та відпочивайте разом з нами! 

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

***

Реалізація ініціативи «Добрі сусіди – одна країна» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні»

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
26
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0