Увага! Стартує конкурс з підтримки громадських ініціатив “Нескорені школи”.

Дата публікації: 20.10.2022

Основна ціль – об'єднати та залучити учнівську молодь до позитивних перетворень з підвищення якості та комфортності життя громади міста. Це сприятиме розвитку культури добросусідства, навичок командної роботи та взаємодопомоги, формуванню активної громадянської позиції.

Термін заходу: 20.10.2022 - 20.01.2023 року.

Ініціатива впроваджується на добровільних засадах і є відкритою для всіх учнів та колективів закладів загальної середньої освіти.

Щоб взяти участь, необхідно подати заявку, де конкретно й реалістично описати суспільно важливу ініціативу чи проблему, котру необхідно вирішити з нашою допомогою. 

Важливо‼️

Переваги матимуть заявки, які містять фото- та/або  відеопояснення особливостей ініціативи / заходу. 

У рамках конкурсу здійснюється підтримка таких можливих громадських ініціатив: 

− толоки та інші заходи громадської активності, які спрямовані на вирішення питань благоустрою територій; 

− заходи та акції соціальної спрямованості, які мають на меті надання допомоги  вразливим групам населення; 

− екологічні дії, у т. ч. спрямовані на озеленення територій, сортування сміття,  прибирання та вивезення сміття з місць загального користування – парків, скверів,  дитячих та спортивних майданчиків тощо, очищення водойм, вторинне  використання речей з досягненням соціального ефекту тощо; 

− флешмоби, челенджі та інші акції, спрямовані на залучення мешканців міста до проявів громадянської, патріотичної позиції; 

− проведення інформаційних та освітніх кампаній з питань, дотичних до цілей та  специфіки цього конкурсу, серед широких верств населення. 

У якості призового фонду організатор передбачив багато сюрпризів, серед яких брендований інструментарій, мультимедійні й комунікаційні пристрої та інші сучасні і корисні речі. 

Детальніше про алгоритм дій, призовий фонд та географію проведення конкурсу написано у відповідному положенні.

Пропонуємо всім долучитися до конкурсу, об’єднатися та здобувати перемогу на всіх фронтах України. Разом ми нескорені та зможемо все!

Положення про порядок проведення Конкурсу 445.68 KB

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
360
3
0
Рейтинг посту: +8
Поширити
Коментарі
Коментарі: 5
Підкажіть будь ласка,за якими цінами в бюджет включати перелік брендованої продукції: - лопати, граблі, садові ножиці, секатори, різаки для гілок, мітли, віялові граблі, пакети для сміття, контейнери для роздільного сортування сміття, екосумки, господарські тканинні рукавиці, тримери для трави, шуруповерти, дрилі, тачки;
3
0
1 рік тому
Діючими. Бажано підтверджувати документально: прайс-листи, рахунки-фактури, посилання на пропозиції інтернет-магазинів. Придбавати та передавати інструментарій буде Інститут місцевого розвитку, але орієнтуватись будемо на Ваші пропозиції.
4
0
1 рік тому
Чи може брати участь у конкурсі "Нескорені школи" Комунальний заклад початкової освіти?
3
0
1 рік тому
Чи може брати участь у конкурсі "Нескорені школи" Комунальний заклад початкової освіти?
3
0
1 рік тому
Так. Навчальні заклади Харківської області можуть брати участь.
3
0
1 рік тому