Відкриваємо реєстрацію на професійну програму підвищення кваліфікації «Основи успішного залучення громадянського суспільства до вирішення завдань місцевого розвитку»

Дата публікації: 29.12.2023

У рамках проєкту «Громада – влада: діалог, довіра, дія» починаємо набір на безкоштовну професійну програму підвищення кваліфікації «Основи успішного залучення громадянського суспільства до вирішення завдань місцевого розвитку».

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування та місцевих органів виконавчої влади Дніпропетровської, Донецької, Запорізької, Кіровоградської, Одеської, Миколаївської та Харківської областей вдосконалити компетентності щодо ефективної взаємодії із зацікавленими сторонами, зокрема мешканцями громади, та їхнього залучення до розроблення та ухвалення відповідних управлінських рішень. Ви навчитеся забезпечувати безбар'єрну участь громадськості у місцевому розвитку.

Щоб отримати інструкції щодо доступу до онлайн-навчання, просимо вас до 11 січня 2024 р. заповнити анкету: https://bit.ly/3TGDONL

Місце проведення: м. Київ/платформа «ZOOM».

Долучайтеся, станьте рушійною силою вашої громади. Систематизуйте знання щодо участі громадськості та відповідних чинників впливу. Усвідомте зміст партисипації, партнерства та довіри як рушіїв всебічного розвитку громади. А також опануйте сучасні методи, інструменти та соціальні технології ефективної участі громадськості для розв’язання питань місцевого значення.

****

Реалізація ініціативи «Громада – влада: діалог, довіра, дія» стала можливою завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Проєкт виконує Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» в рамках проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-канал

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1773
Рейтинг
318
постів
32
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0