Відмови і призначення субсидій в умовах воєнного стану

Дата публікації: 15.01.2023

У рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» 20 січня відбудеться вебінар про відмови в отриманні житлової субсидії та специфіку їхнього призначення в умовах воєнного стану для представникiв ОСББ та місцевих громадських організацій.

Антон Левицький, старший спеціаліст з соцзахисту ВБО «Інститут місцевого розвитку», презентує умови отримання житлових субсидій, підстави для відмови у їхньому призначенні, зокрема майновий стан. Спікер розповість, як доходи впливають на призначення допомоги від держави, та хто має право на її отримання за відсутності прибутків. Учасники дiзнаються, чи призначається субсидія, якщо площа житла більша за встановлену норму або перевищує обмеження, як при цьому отримати субсидію, та як війна вплинула на умови призначення субсидій. А також про фінансовий сімейний стан та інші дії, на які встановлено обмеження.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/perevirka-sprav-oderzuvaciv-subsidii-xto-i-koli-moze-vikonuvati-perevirku 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
17
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0