Відновлювальні й альтернативні джерела енергії у будинках

Дата публікації: 09.01.2023

12 січня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та громадських організацій відбудеться вебінар про використання відновлювальних і альтернативних джерел енергії для забезпечення належного мікроклімату у будинках.

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розповiсть про відновлювальні й альтернативні види енергії, мотиви заміни викопних видів палива на відновлювальні й альтернативні, та необхідні для цього умови. Також учасники дізнаються про проєкти із заміни основних джерел енергії у багатоквартирних житлових будинках на альтернативні й відновлювальні в умовах воєнного часу.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://www.youtube.com/watch?v=8vtOSGAuxWs 

 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

 

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
16
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0