Як набути вміння ефективного спілкування: слухати і чути один одного

Дата публікації: 19.01.2023

26 січня для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться вебінар про вміння продуктивно спілкуватися, налагоджувати дiалог, слухати і чути один одного.

Під час вебінару ви дізнаєтеся про аспекти та процеси комунікації. Поговоримо i про трансформацію повідомлення, з’ясуємо, чому не розуміємо один одного і погано слухаємо. Розглянемо чинники неефективного слухання, ознайомимося з типологією неуважних слухачів.  Учасники заходу почують про зворотний зв’язок при спілкуванні, його види і їхнє застосування під час слухання.

Спікерка – Кадрія Сафіуліна, старша спеціалістка з питань залучення громадськості проєкту «Добрі сусіди – одна країна», розкаже про нерефлексивне, рефлексивне та емпатичне слухання. І, звісно, учасники отримають прості та дієві поради щодо поліпшення загальних навичок комунікації та управління власною увагою.  

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-nabuti-vminnya-efektivnogo-spilkuvannya-sluxati-i-cuti-odin-odnogo-castina-1  

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
23
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0