Як спілкуватися з «важкими» людьми

Дата публікації: 02.02.2023

9 лютого для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться вебінар про вміння налагоджувати дiалог.

Під час вебінару ви дізнаєтеся про ненасильницькі методи спілкування в ОСББ, хто такі «важкі» у спілкуванні люди і чому нам важко з ними знайти спільну мову. Поговоримо i про активних та пасивних агресорів, підготовку до спілкування зі складними людьми, принципи та стратегію комунікації з ними. Розглянемо п'ять «цеглин» ненасильницького спілкування та як «поставити» людину на місце. Учасники заходу дізнаються про прийоми спілкування з хамами, критиканами та агресорами, пасивними маніпуляторами, «токсиками», тагазлайтерами.

Спікерка – Юлія Свєженцева, старша спеціалістка з питань залучення громадськості, розкаже про те, як правильно відмовити людині, доводити свою правоту, і чи завжди це необхідно.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/spilkuvannya-z-vazkimi-lyudmi-v-osbb-castina-1 та https://osbb-ok.org.ua/posts/spilkuvannya-z-vazkimi-lyudmi-v-osbb-castina-2

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

 

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
85
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0