Як в умовах воєнного стану підготувати будинок до опалювального сезону

Дата публікації: 28.07.2022

4 серпня о 14:30 відбудеться перший онлайн-семінар у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна». У фокусі — підготовка будинків до осінньо-зимового періоду. Спікер – один із кращих фахівців України у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, професор Анатолій Колієнко.

Упродовж двох годин учасники дізнаються про нюанси технічної експлуатації і обслуговування будинків, правила визначення фізичного зносу будинку і його елементів; які роботи слід проводити з підготовки будинку до сезонної експлуатації та чинники незадовільної роботи систем опалення і способи їхнього усунення. Також будуть презентовані способи зменшення непродуктивних втрат теплоти у будинку та забезпечення необхідних параметрів мікроклімату при дефіциті відпуску теплоти до будинку, слухачі зможуть отримати компетентні відповіді на нагальні запитання.

Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Харківської областей.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/bJFQbb9YUQJYjQxdA

 Початок онлайн-семінару о 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію:  https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-pidgotuvati-budinok-i-iogo-inzenerni-sistemi-do-opalyuvalnogo-periodu-v-umovax-obmezenix-vitrat-paliva-v-generatorax-centralizovanix-sistem-teplopostacannya

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
49
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0