Заходи зі скорочення витрат палива та збільшення енергоефективності

Дата публікації: 31.10.2022

2 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОМС, ВЦА,  комунальних підприємств, управляючих компаній та приватного бізнесу відбудеться вебінар, направлений на ознайомлення із заходами зі скорочення витрат палива, способами збільшення коефіцієнту корисної дії та енергоефективності.

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, презентує загальні принципи генерування теплової і

електричної енергії, розкаже про природу їхніх втрат та зв’язок між витратами палива і величиною втрат енергії. Також учасники дізнаються про фактори, котрі визначають величину витрат палива при генерації тепла, показники ефективності його використання. Також спікер розповість, як мотивувати споживачів до зменшення витрат палива та розкриє питання екологічної складової скорочення витрат енергоресурсів.

Підвищення ефективності роботи систем централізованого теплопостачання – основний спосіб скорочення витрат палива в умовах нового опалювального періоду - https://osbb-ok.org.ua/posts/pidvishhennya-efektivnosti-roboti-sistem-centralizovanogo-teplopostacannya-osnovnii-sposib-skorocennya-vitrat-paliva-v-umovax-novogo-opalyuvalnogo-periodu-20222023-rr-castina-3

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
24
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0