Зміни в порядку надання житлових субсидій

Дата публікації: 29.11.2022

2 грудня відбудеться вебінар «Зміни в порядку надання житлових субсидій. Особливості надання субсидій в умовах війни» для представників ОСББ та громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Антон Левицький, експерт проєкту, нагадає присутнім про постанови уряду, що регулюють питання соціального захисту та  розповiсть про порядок нарахування та виплати пільг, житлових субсидій на період дії воєнного стану. Учасники вебінару дізнаються про особливості підтримки окремих категорій населення, що постраждали внаслідок військової агресії Росії проти України. Крім того, будуть обговорені зміни до порядку надання фінансової допомоги від держави, врахування доходів, призначення субсидій на опалювальний період в умовах воєнного стану, а також умови їх перерахунків.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://www.youtube.com/watch?v=CMsPLDIV4Ro 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
26
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0