Зміни в законодавстві програм субсидій на житлово-комунальні послуги

Дата публікації: 03.10.2022

6 жовтня рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Загальний огляд програми субсидій. Особливості надання субсидій на оплату комунальних послуг на опалювальний період». Учасники розглянуть нормативні документи, що регулюють надання субсидій та зміни в законодавстві. Поговорять про актуальні питання надання житлових субсидій, дiзнаються про порядок та особливостi призначення субсидій на житлово-комунальні послуги. Ми розкриємо тонкощі надання житлових субсидії на послуги з опалення житлових приміщень в умовах військового стану. Разом з Антоном Левицьким, експертом проєкту, учасники на прикладах розберуть соціальні нормативи надання комунальних послуг та особливості розрахунку соціальних нормативів на послуги теплопостачання.

Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/4F1jNNMtegPXeTV19  

Початок – о 15:00, підключення учасників – з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
21
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0