Актуальні питання генерації, транспортування та відпуску теплоти в системах теплопостачання

Дата публікації: 27.01.2023
2 лютого відбудеться вебінар про актуальні питання генерації, транспортування і відпуску теплоти в системах централізованого і децентралізованого теплопостачання для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній та бізнесу у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».
Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розкаже про сучасні тенденції розвитку систем централізованого теплопостачання, способи підвищення ефективності роботи індивідуальних систем теплопостачання, та можливості автоматизованого індивідуального теплового пункту. Також учасники дізнаються про актуальні способи зменшення втрат теплоти при транспортуванні теплоносія i регулювання відпуску теплоти в централізованих системах – основної причини втрат і способу суттєвого зменшення собівартості теплопостачання. Спікер спростує міфи про використання водню у якості палива. А на завершення заходу присутні зможуть поставити запитання та отримати на них експертні відповіді.
Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/aktualni-pitannya-generaciyi-transportuvannya-i-vidpusku-teploti-v-sistemax-centralizovanogo-i-decentralizovanogo-teplopostacannya-onlain-seminar-2-lyutogo-2023-roku 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
10
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0