Фінансові аспекти діяльності ОСББ під час війни

Дата публікації: 17.08.2022

23 серпня у рамках оновленого проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться онлайн-семінар «Як забезпечити фінансову стабільність ОСББ в умовах воєнного стану».

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ проєкту «Добрі сусіди — одна країна», розглянуть питання фінансових викликів перед ОСББ в умовах повномасштабної російської агресії, розкажуть про логіку перегляду витрат ОСББ: чим можна і не можна "жертвувати". Учасники дізнаються про витрати "живих грошей" і "витрати на папері", логіку і значення правильного бухобліку в умовах воєнного стану. Під час вебінару мова піде також про:


-    документальне оформлення перегляду витрат та кошторис, його коригування, перегляд, затвердження;
-    збір внесків від співвласників: базові правила і особливості прийому;
-    контроль над банківським рахунком і коштами ОСББ у нештатних ситуаціях та як проводити розрахунки з підрядниками, якщо кошти на рахунку недоступні.


Запрошуємо до участі у семінарі керівництво та актив ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО та інші зацікавлені сторони.


Реєстраційна форма


Початок - о 15:00, підключення учасників - з 14:30 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/yak-zabezpeciti-finansovu-stabilnist-osbb-v-umovax-vojennogo-stanu 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
61
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0