Логіка обліку та звітності в ОСББ

Дата публікації: 07.12.2022

13 грудня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та місцевих громадських організацій відбудеться вебінар про принципи бухгалтерського обліку в ОСББ.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть про правовий статус ОСББ і бухоблік та підкажуть, як відобразити в балансі новий ліфт, індивідуальний тепловий пункт, сонячні панелі, генератор та інше устаткування. Спікери презентують організацію бухобліку в ОСББ та дадуть практичні поради членам правління. Також учасники дізнаються про неприбутковий статус ОСББ і як його зберегти, облік цільових коштів, а ще почують про логіку бухгалтерських проводок з погляду правління та ревізійної комісії.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/U9ViuLSvthKoke7u6

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/tri-stovpi-buxgalterskogo-obliku-v-osbb 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
42
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0