Надійність функціонування інженерних систем будівлі в умовах воєнного часу

Дата публікації: 30.11.2022

8 грудня у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та громадських організацій відбудеться вебінар про варіанти підвищення надійності функціонування інженерних систем будівлі під час війни.

Професор Анатолій Колієнко, фахівець у сфері теплогазопостачання, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, розкаже про інженерні системи будинку, які є основою його життєзабезпечення, головні ризики, що виникають під час їхньої експлуатації в умовах воєнного часу. Спікер розповість про досягнення надійності шляхом резервування і підвищення стійкості роботи елементів систем, гідравлічну і теплову витривалість мереж опалення. Також учасники дізнаються про відповідальність жителів будинків за роботу інженерних систем.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті:  https://osbb-ok.org.ua/posts/pidvishhennya-nadiinosti-funkcionuvannya-inzenernix-sistem-budivli-v-umovax-viiskovogo-casu-onlain-seminar-8-grudnya-2022-roku  

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
40
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 5
Доброго дня. Яка норамтивна температура повітря взимку на кухні?
1
0
1 рік тому
Згідно з Державними санітарними правилами та нормативами (ДСанПіН) Вимоги ДБН В 2.2-15 "Житлові будинки" , оптимальна температура на кухні в зимовий період повинна бути не менше +16°C.
1
0
1 рік тому
Fkt yjhvb lkz jgfktyyz pybpbkb? xs yt nfr&
1
1
1 рік тому
Але норми для опалення знизили, чі не так?
2
0
1 рік тому
Дякую за питання. Так норму опалення можна зменшувати, дозволили теплоенерго в звязку з военним перебігом подій, але норма температури у житловому приміщенні 22 +- 2 градуси. Звістно можна зменщувати температуру, але ак виняток.
2
0
1 рік тому