ОСББ у прифронтовому місті

Дата публікації: 08.09.2022

6 вересня команда проєкту «Добрі сусіди – одна країна» провела онлайн-семінар «Що робити правлінню ОСББ у прифронтовому місті».

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, розглянув питання нового законодавства, укриттів, раціональної поведінки правління та ін. Учасники дізналися про сусідську взаємодопомогу і (само)організацію безпеки. Під час вебінару поговорили також про доступ до квартир і нежитлових приміщень. Також спікери акцентували увагу на відмінності ОСББ від інших форм управління будинками: «Говорити про прифронтові міста не просто, але представники об’єднань повсякчас відрізнялися тим, що ми завжди можемо та вміємо часом відкласти емоції, зібратися до купи, включити «холодний мозок» і виконувати задачі, які перед нами ставить життя».

 

Експерти нагадали про минулі вебінари та важливість застосування нових знань під час війни.Пані Юлія з м. Харків, говорить: «В нашому утепленому будинку 105 квартир, наші мешканці не планують виїжджати, але розуміють, що, можливо, не буде тепла. Булер'яни у підвал вже купувати не будемо». А учасниця Олена з м. Запоріжжя відмітила: «Дякую, все актуально. Особливо дані про класифікацію сховищ та про несанкціонований доступ до квартир».

 

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/shho-robiti-pravlinnyu-osbb-u-prifrontovomu-misti  

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
26
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0