Підготовка до опалювального періоду в умовах дефіциту паливно-енергетичних ресурсів

Дата публікації: 08.09.2022

Представники ОСББ, місцевих громадських організацій та співвласники багатоквартирних будинків 6 вересня 2022 року взяли участь у вебінарi «Організація підготовки житлового фонду до нового опалювального періоду в умовах дефіциту паливно-енергетичних ресурсів» у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна».

Руслан Тормосов, виконавчий директор ВБО «Інститут місцевого розвитку», керівник проєкту «Добрі сусіди – одна країна», розповів про оновлену місію ініціативи, а також анонсував майбутні заходи щодо відновлення житлового та громадського простору у містах, що зазнали руйнувань внаслідок бойових дій, та конкурсу з підтримки громадських ініціатив «Незламні! Активні!». 

Професор Анатолій Колієнко, старший спеціаліст Інституту місцевого розвитку, зазначив: «Наразі маємо мало часу до початку опалювального сезону, говорити про довготривалі проекти не актуально. До осіннього-зимового періоду варто готуватися заздалегідь - запам’ятайте собі це на майбутнє». Пан Анатолій розповів учасникам про основні завдання з утримання і технічного обслуговування будинків, а також про вимоги відповідних нормативів. Окрім того, презентував актуальні виклики експлуатації і утримання, перелік робіт з сезонного обслуговування житлових будинків, та вiдповiв на численні запитання.

Пані Тамара з м. Дніпро, учасниця заходу, сказала: «Тепер мені чітко зрозуміло, що дуже потрібно проводити утеплення фасаду, а ще краще провести енергоаудит спочатку. Втілимо це в нашому будинку при нагоді». А пані Алла з м. Одеса зацiкавилась пелетними котлами та можливістю їхнього використання для опалення в 5-поверхівках опалювальною площею 4-4,5 тис. кв. м, обладнаних погодозалежними ІТП. Ми постійно розглядаємо можливість оновлення тем, і розглядаємо нові тематичні пропозиції від учасників наших вебінарів. Слідкуйте за нашими новинами, скоро розмістимо посилання на відеозапис семінару, презентацію та аналітичний матеріал.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/organizaciya-pidgotovki-zitlovogo-fondu-do-novogo-opalyuvalnogo-periodu-v-umovax-deficitu-palivno-energeticnix-resursiv 

 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

@admin
@admin
+1757
Рейтинг
314
постів
26
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0