Прийоми роботи з різними категоріями «неплатників» в ОСББ

Дата публікації: 17.01.2023

24 січня для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться третя частина вебінару про запровадження і збір платежів в ОСББ. Поговоримо i про мешканців, які уникають сплат внесків, та спеціальні прийоми роботи з ними.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть про категорії неплатників, організаційні та психологічні засоби впливу на них. Учасники дізнаються про окремі заходи позасудового впливу на боржників та обмеження користування спільним майном.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/mh5Hv9anxe93ahCE7

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію: https://osbb-ok.org.ua/posts/priiomi-roboti-z-riznimi-kategoriyami-borznikiv-v-osbb 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
26
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0