Спільними зусиллями: принципи і досвід адвокації колективних інтересів ОСББ  

Дата публікації: 15.02.2023

21 лютого для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться вебінар, під час якого учасники обговорять принципи і досвід адвокації спільних інтересів ОСББ.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть що таке адвокація, про її цілі і для чого вона ОСББ. Учасники дізнаються про стратегію і тактику представництва інтересів органiзацiй спiваласникiв та приклади успішного і не дуже адвокування інтересів ОСББ.

Якщо бажаєте отримати більш детальні відповіді на ці та багато інших запитань, переглянте відеозапис семінару у нашому сюжеті: https://osbb-ok.org.ua/posts/spilnimi-zusillyami-principi-i-dosvid-advokaciyi-spilnix-interesiv-osbb 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1749
Рейтинг
312
постів
23
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0