Створення і початок діяльності ОСББ під чaс війни: установчі збори

Дата публікації: 21.11.2022

22 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників ОСББ та громадських організацій відбудеться вебінар про особливості установчих зборів під час створення і початку діяльності ОСББ в умовах воєнного часу.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть про загальні умови й порядок створення ОСББ, а також розкриють про скликання і проведення установчих зборів. Пiд час вебінару учасники поговорять про оформлення рішень.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/QsPhJBEkrSeTQBKbA

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію:  https://osbb-ok.org.ua/posts/stvorennya-i-pocatok-diyalnosti-osbb-v-umovax-vojennogo-casu-castina-1-ustanovci-zbori

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

 Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1721
Рейтинг
303
постів
81
1
0
Рейтинг посту: +4
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0