Юридичні аспекти збору платежів в ОСББ

Дата публікації: 12.01.2023

17 січня для представників ОСББ та місцевих громадських організацій у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» відбудеться друга частина вебінару про запровадження і збір платежів в ОСББ, його юридичні аспекти, поширені міфи та судову практика.

Дмитро Левицький, старший спеціаліст з адвокації ОСББ, та Вікторія Погорєлова, старша спеціалістка з питань розвитку ОСББ, розкажуть про заперечення і «зачіпки» боржників. Учасники дізнаються про поширені міфи стягнення заборгованості зі співвласників у судовому порядку. Спікери обговорять судову практику щодо сплати внесків в ОСББ, з’ясують, чи є це безумовним обов’язком співвласника.

Реєстраційна форма: https://forms.gle/Ya7Mt5NdJDw9sdsX7  

Початок – о 14:00, підключення учасників – з 13:45 за посиланням, яке надійде після реєстрації. Запити про додаткову інформацію для ЗМІ можна надсилати на ел. адресу office@mdi.org.ua.

Посилання на відеозапис семінару та презентацію:  https://osbb-ok.org.ua/posts/yuridicni-aspekti-zboru-plateziv-v-osbb-1 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1759
Рейтинг
315
постів
24
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0