Зміни в порядку надання житлових субсидій

Дата публікації: 04.11.2022

11 листопада у рамках проєкту «Добрі сусіди – одна країна» для представників органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств, управляючих компаній та бізнесу, відбудеться вебінар про нові умови порядку надання житлових субсидій та особливості призначення субсидiй під час війни.

Антон Левицький, старший спеціаліст з соцзахисту ВБО «Інститут місцевого розвитку», розповість про постанови уряду, що регулюють питання соціального захисту в умовах воєнного стану, порядок нарахування, виплати пільг та житлових субсидій на період дії воєнного стану. Учасники розглянуть особливості підтримки окремих категорій населення, яке постраждало у зв’язку з військовою агресією Російської Федерації проти України. Учасники поговорять і про призначення субсидій на опалювальний період в умовах воєнного стану та порядок врахування доходів у цьому процесі, розкриють питання змін до порядку надання житлових субсидій.

Особливості надання житлових субсидій в умовах воєнного стану -  https://osbb-ok.org.ua/posts/v-ukrayini-xocut-zminiti-proceduru-priznacennya-subsidii-kogo-ce-stosuvatimetsya 

*****

Ініціатива «Добрі сусіди – одна країна» — це півторарічний проєкт, направлений на розвиток культури добросусідства та громадянської активності через популяризацію інституту ОСББ. Проєкт виконується Всеукраїнською благодійною організацією «Інститут місцевого розвитку».

Слідкувати за оновленням та перебігом проєкту можна на сторінках у соціальних мережах:

Facebook
Instagram
Youtube

Telegram-каналі 

та на сайті: https://osbb-ok.org.ua/.

 

@admin
@admin
+1751
Рейтинг
313
постів
16
0
0
Рейтинг посту: +2
Поширити
Коментарі
Коментарі: 0